Home > Анимация, Галка > Изчезналият ПараНорман

Изчезналият ПараНорман

You don’t become a hero by being normal.

But if you live in Bulgaria, you don’t stand a chance anyway.

От няколко месеца очаквам с нетърпение да отида на кино и да видя приключенията на малкито горзновато хлапе на име ПараНорман. Следя трейлърите още от начало, спамя на поразия с тях във Фейсбук и запалено разказвам за филма на всеки, който има нервите да ме изслуша.

Ако всичко беше по план, другата седмица щях да се размажа от кеф в киносалона и после до Нова година надъхано да обяснявам на всички колко яко е било. Вместо това още дълго ще се ядосвам, оплаквам, мрънкам, хленча,скърцам със зъби, сбърчквам нос и просъсквам не особено мили неща по адрес на разпространителите. Убедена съм, че си имат мегаоснователни причини да не пуснат филма, но това никак не променя факта колко много искам да го гледам.

Пределно съм наясно, че ПараНорман не е нито първата, нито последната анимационна лента за неудачник, който става герой. От сега мога да гарантирам, че краят ще е лигаво щастлив. Може дори забавните неща да са само смешкте от трейлърите, или 3D ефектите всъщност да са шибани. Може би съм се спасила от агонично смърт, защото таванът на киното е щял да пропадне точно над главата ми.

Все тая. Не е честно, че няма да имам правото дори да се разочаровам от филма. И колкото и да съм порасна и да знам, че Shit Happens, ще продължа да се възмущавам и в такива моменти ще се чувствам адски прецакана, че живея именно тук.

Адски зарибяващо и надъхващо клипче на дизайнерите от студио „Лайка”.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: