Home > Нещо сочно > Нещо сочно 6

Нещо сочно 6

Събитие на месеца: Започна новата Академична година! Честито на всички!


Снимка: calistan

И тъй като доста основателно подозирам, че само първокурсниците са се усмихнали сърдечно по повод на събитието ни, ще изхабим още малко място във вестника специално за тях.*

И така, скъпи първокурсници, призоваваме Ви внимателно да изпълните настоящата рецепта, за да отпразнувате качествено метаморфозирането си от каквото и да сте били преди това в студент. Най- подходящата обстановка за това, разбира се, е тройна стая в Студентски град, в която няма нищо, освен още 2 заблудени души и мебелировка, набор на родителите Ви.

Необходими продукти и пособия за 3- ма души:

  • Настоящата страница на „Свободен вестник”;
  • Сравнително чист участък от пода;
  • Една франзела;
  • 3 кренвирша*;
  • Буркан с лютеница от баба (по възможност с широко гърло);
  • Нож;

След като всичко необходимо е пред Вас, застелете дружно страницата от вестника на пода* и поставете необходимите продукти върху него. Франзелата внимателно се разрязва на 3 равни части (знаем, че не е лесно, но трудното тепърва предстои). След това внимателно вземате една от получените части и нежно нахаквате единия от кренвиршите* в срединната мека част. След като и трите части на франзелата са готови можете да започнете гъчането, муцането, плющенето, грухтенето и така нататък. Разбира се, не бива да забравяте периодично да топите великото си кулинарно постижение в буркана с лютеница с беглата надежда по този начин съдържането на кренвиршите да не увреди перманентно вътрешните Ви органи.

След като приключите, внимателно изтупайте страницата на вестника за повторно използване (все пак излизаме един път в месеца). Ако все пак се появят някакви проблеми, туширайте с алкохолен концентрат – това винаги и при всякакви обстоятелства работи безотказно.

*Което по никакъв начин не означава, че се опитваме да дискриминираме по- напредналите в академичната култивация студенти. Спокойно, и вас си ви обичаме, просто искаме да зарибим и новодошлите, затова им се подмазваме.

* От онези, които струват 1.99 килото, вървят с подарък пакет тоалетна хартия и на мирис, вкус и допир навяват мисълта за хранително отравяне. Спокойно, проверено е, че каквото и да Ви се случи, няма да е смъртоносно, така че давайте смело и си направете тренировка за дните, когато ще можете да си позволите само собственоръчно забъркан бъркоч (които, честичко или не, сполетяват всеки студент).

*С необходимия респект към нашия труд, разбира се!

*Няма голяма разлика дали сте го обелили или не, въпросът е да не се съпротивлява много.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: